Resultaten voor maker store

maker store
The Maker Store Amsterdam Made.
The Maker Store is een partner van Amsterdam Made en de makers die bij onze community behoren kun je dan ook terug zien in op de market en /of store. Om op de hoogte te blijven van welke makers hun producten showen op de markt en in de winkel, houd de website van The Maker Market en The Maker Store in de gaten.
The Maker Store Startpagina Facebook.
Bekijk meer van The Maker Store op Facebook. Nieuw account maken. The Maker Store. Winkels en detailhandel in Amsterdam. INFO THE MAKER STORE. The Maker Store is de plek om unieke producten te kopen van lokale makers en originele merken.
The Maker Store zoekt Branding Marketing Stagiaire.
The Maker Store Gepassioneerd team zoekt gedreven marketing stagiaire. The Maker Store will launch in late January 2017 as the successor to the Local Goods Store in De Hallen. We're' a driven team of designers, media makers and entrepreneurs on a mission to create a new and exciting platform for Amsterdam's' maker community.
Voor, door en over lokale creatieve makers The Maker Store.
The Maker Store is de plek voor, door en over makers. Copyright 2019 The Maker Store Powered by Lightspeed Theme by Huysmans.me. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren.
The Maker Store Amsterdam FONTANEL.
The Maker Store is een plaats voor, door en over makers. The Maker Store Amsterdam zocht een Marketing, communicatie branding stagiair Stage in Amsterdam Creative Management 5 juli 2018. The Maker Store Amsterdam zocht een Stagiair branding marketing The Maker Store Stage in Amsterdam Management 4 augustus 2017.
The Maker Store De Hallen Amsterdam.
De Hallen Amsterdam. In de hallen. In de hallen. The Maker Store. Stel je een plek voor waar je unieke kwalitatieve producten kunt vinden. Een inspirerend podium voor, door en over makers. Een plek die laat zien dat het mogelijk is om te leven van de verkoop van je eigen producten, waar je in contact komt met makers en hun verhaal en waar de relatie tussen maker, object en gebruiker centraal staat. Dat is The Maker Store. In tijden van flagshipstores en massaproductie wil The Maker Store meer pit geven aan de slapende retail scene. Alles in de winkel vertelt een verhaal en komt direct bij lokale en onafhankelijke makers vandaan. Met veel zorg verzamelen wij bij hen de mooiste producten die jij daarna in de Store kan komen bekijken en kopen.

Contacteer ons